KesäfestivaaliKesäfestivaali! On aika pitää hauskaa ja iloita ympärillä kukoistavasta luonnosta, pitkistä valoisista päivistä ja auringon lämmöstä!

Lopputalvella tapahtuneen varjopetojen hyökkäyksen jälkeen iloinen ja aurinkoinen yhteinen juhla Cultin koko kaupungissa tuleekin epäilemättä tervetulleena poikkeamana arkeen!


Koko kaupunki on koristeltu värikkäin viirein, kukkaseppelein, köynnöksin ja nauhoin! Kaduilla soi musiikki, neidot ovat pukeutuneet kauniisti ja herrat koreasti. Ilmaista ruokaa ja juomaa on tarjolla kaikille. Tämä on se päivä vuodesta, kun kuka tahansa voi tuntea kuuluvansa joukkoon ja kaikki ovat yhdenveroisia.

Eventti-infoFestivaali alkaa 4.6.2019 ja peli pelataan foorumilla aktiivisena ja nopeasti etenevänä eventtinä Cultin kaupungin keskustassa!


Vastausvuorot foorumipelissä ovat avoimet eli kuka vain voi kirjoittaa roolin mihin väliin haluaa sen suuremmista pelijärjestyksistä murehtimatta. Näin hahmot voivat osallistua helpommin, nopeammin ja tehokkaammin eventtiin ja myös poistua siitä, kun pelaajastaan alkaa tuntua että nyt eventtihuumasta on nautittu tarpeeksi!
Jokainen osallistuva hahmo saa profiiliinsa palkinnon eventtiin osallistumisesta. Luonnollisestikin foorumilla pelatut pelit myös kartuttavat kultavarantoja, jotka tulevat tarpeeseen myöhemmin kun pelin erikoiskauppa aukeaa. ;)