Joku päästää Varjopedot Cultiin!


"Joku sammuttaa soihdut ja raottaa Cultin portteja yön hämärtyessä... Risumaisine kehoineen ja savuavine mustine turkkeineen, varjomaiset pedot hiipivät Cultin kaupunkiin ja alkavat hyökkäillä pahaa aavistamattomien kyläläisten kimppuun! Ensimmäisten uhrien kauhunhuudot kiirivät halki katujen ja ragnarök on koittanut... Valhallan portit eivät avaudu kunniatta pelon vallassa kuoleville."

Varjopetojen hyökkäys Cultiin on ensimmäinen pelillinen, täysin pelaajavetoinen event! Kaikki pelaajat ovat tervetulleita osallistumaan. Peli pelataan chatissa onlinemuotoisesti, lauantaina 9.3.2019 klo 18:00 alkaen!! Eventtiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää että saavut pelichattiin rohkeasti paikalle ja alat pelata. ^^

Peliin klo 18 kirjoitettavasta eventin aloitusroolista voi lukea tarkemmat yksityiskohdan tapahtuman alkuhetkestä, jonka jälkeen kaikki pelaajat voivat liikutella NPC -muotoisia varjopetoja ja kertoa kuinka suojautuvat niiltä tai taistelevat niitä vastaan.

Eventille on määrätty tehtäviä joita ei ole pakko suorittaa, mutta ne tuovat peliin takuulla mielenkiintoista lisämaustetta.Eventin aloittajalle
Kirjoita eventtiroolin eteen selkeästi isoin kirjaimin, että roolisi on eventin aloitusrooli. Laita rooli chattiruutuun klo 18:00.

Eventin osanottajille
Lue eventin aloitusrooli huolella ja sen jälkeen sinulla on vapaat kädet sen suhteen, mitä hahmosi pelikentällä tekee! Vältä liikaa metapelaamista esim. tekijän selvittämisen suhteen!

Kaikille yleisesti
Pitäkää hauskaa!!

Tehtävä 1

Selviytyä Varjopetojen hyökkäyksestä Cultiin ja ratkaista ongelma: kuinka ne saadaan ulos? Kylässä on paljon varjoja ja koloja, talojen alusia ja koteja mihin ne voivat piiloutua päiväsaikaan ja tulla taas yöllä ulos!

Tehtävä 2

Selvittää kuka päästi varjopedot Cultiin - todellisen tekijän ei ole pakko jäädä kiinni!

Kuka tahansa voi olla epäilty! Kuinka tähän suhtaudutaan?

Eventtipalkinto

Kaikki eventtiin tavalla tai toisella osallistujat saavat hahmonsa profiiliin erikoismaininnan/ badgen osallistumisestaan!

Pidä hauskaa!

En ehdi osallistua. :(

Eventtejä tulee ja menee, eikä tämä jää pelin ainoaksi. Chat eventtiin osallistuaksesi, sinun ei tarvitse olla tasan alkamishetkellä paikalla, vaan voit saapua muutamaa tuntia myöhemminkin ja osallistua.

Mitä eventit ovat?

Eventit ovat lyhyitä ja nopeita suurempia pelitapahtuma, joihin kaikki pelaajat/ hahmot voivat ottaa osaa!
Eventeillä on yleensä jonkin suurempi vaikutus pelin maailmaan tai juoneen.

Haluatko oman eventin?

Ota yhteys ylläpitoon yksityisviestillä niin sovitaan eventtiin liittyvistä yksityiskohdista ja tarkasta ajankohdasta! Ottaessasi yhtyettä sinulla voi olla jo valmis idea, tai sitten ei ideaa laisinkaan.